Azi, 12 mai 2016, o comisie formata din reprezentanti ai Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Bancii Mondiale, Inspectoratului Scolar Judetean Hunedoara si  Primariei comunei Sintamaria-Orlea, s-au intalnit intr-o vizita de lucru la Scoala Gimnaziala Sintamaria-Orlea unde se deruleaza proiectul de investitie “Gradinita cu program normal, cu 2 Sali de grupa” si pentru inceperea lucrarilor la proiectul de investitie “Reabilitare Scoala Gimnaziala Sintamaria-Orlea, comuna Sintamaria-Orlea, judetul Hunedoara”.
IMG_2815

 

In zilele de 10 si 11 mai 2016, in comuna Sintamaria-Orlea isi desfasoare activitatea o comisie de receptie formata din reprezentanti ai institutiilor: SC APA PROD SA DEVA, APELE ROMANE, DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA, AXA- constructor, VIVA – constructor, SERCOTRANS – proiectant si  PRIMARIA COMUNEI SINTAMARIA-ORLEA, in urma lucrarilor de Reabilitare a statiei de tratare a apei Sintamaria-Orlea si a conductei de aductiune Sintamaria-Orlea – Deva de care beneficiaza zona Hateg, Calan, Simeria, Deva.
Prin MASTERPLAN-ul realizat de catre operatorul zonal S.C. APA PROD S.A. DEVA finantat din Fondul de Coeziune aferent PROGRAMULUI OPERATIONAL INFRASTRUCTURA MARE (POIM) 2014-2020, in colaborare cu administratiile locale se vor realiza retele de apa potabila si apa uzata in localitatile apartinatoare comunelor Sintamaria-Orlea, Rau de Mori, Totesti, Sarmizegetusa, Densus, General Berthelot si Rachitova, oferind astfel tuturor locuitorilor alimentare cu apa potabila si servicii de canalizare la standarde europene.
IMG_2798

 

 

Va invitam sambata, 7 mai 2016 la Caminul cultural Sintamaria-Orlea pentru proiectie de film, intrarea este libera. Va asteptam!

Va invitam luni, 30 noiembrie 2015 la un spectacol pentru copii si marti 1 decembrie 2015 la un spectacol folcloric de colinde si cantece patriotice, pentru a sarbatori impreuna “Ziua Nationala a Romaniei”. Va asteptam cu drag!
Primar, Oprean Dumitru-Ioan

afis

 

 

Va invitam sambata, 15 august 2015, sa sarbatorim impreuna
“ZIUA COMUNEI SINTAMARIA-ORLEA” PRIMA EDITIE
Primar,
Oprean Dumitru-Ioan

ZIUA COMUNEI SINTAMARIA-ORLEA 2015

Print Friendly, PDF & Email