MONITORUL OFICIAL LOCAL

HOTĂRÂRILE AUTORITĂȚII DELIBERATIVE

Acte administrative emise de primărie

* Documente emise de primărie care fac parte din categoria informațiilor publice.

Autorizări și documente de urbanism
Toate documentele emise de primărie

Registrul pentru evidența proiectelor de dispoziții de primar

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Registrul pentru evidența dispozițiilor de primar

Dispoziția nr. 204/2023 privind actualizarea componenței comisiei de scoatere din funcțiune, casarea și valorificarea bunurilor din domeniul public și privat respectiv din inventarul comunei Sântămăria-Orlea

Dispoziția nr. 204/2023 privind actualizarea componenței comisiei de scoatere din funcțiune, casarea și valorificarea bunurilor din domeniul public și privat respectiv din inventarul comunei      Sântămăria-Orlea deschide documentul aici Related Images:

Continuă să citești

Dispoziția nr. 203/2023 privind numirea unei comisii de evaluare în vederea atribuirii contractului de execuție de lucrări aferent proiectului ”Dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale în comunele Baru, Sântămăria-Orlea și Sălașu de Sus județul Hunedoara”

Dispoziția nr. 203/2023 privind numirea unei comisii de evaluare în vederea atribuirii contractului de execuție de lucrări aferent proiectului ”Dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale în comunele Baru, Sântămăria-Orlea și Sălașu de Sus județul Hunedoara” deschide documentul aici Related Images:

Continuă să citești

Related Images: